Retningslinje for informasjonskapsler og sporingsteknologier

Sist oppdatert: 1. august 2021

Indivior bruker informasjonskapsler til å forbedre opplevelsen til de som besøker nettstedene våre. Dette dokumentet beskriver hvordan Indivior PLC og våre partnervirksomheter (samlet «Indivior») og andre tredjepartsenheter bruker informasjonskapsler og sporingsteknologier i tilknytning til driften av hovednettstedet vårt (www.indivior.com) og alle våre andre nettsteder, og eventuelle HTML-formaterte e-poster som lenker til eller refererer til disse retningslinjene for informasjonskapsler (samlet «Digitale tjenester»).

Nedenfor finner du informasjon om:

 

For å finne ut mer om tilnærmingen vår til retningslinjer, leser du personvernerklæringen vår.

 

1. INFORMASJONSKAPSLER OG TEKNOLOGIER FOR SPORING ONLINE

Nettleserinformasjonskapsler

En nettleserinformasjonskapsel er en liten tekstfil som sendes av et nettsted til datamaskinen eller mobilenheten din, hvor den så lagres av nettleseren din. Nettleserinformasjonskapsler kan lagre informasjon som IP-adressen din eller annen identifiserende informasjon, nettlesertypen, og informasjon om innholdet du ser på og samhandler med på Digitale tjenester. Ved å lagre slik informasjon, kan nettleserinformasjonskapsler huske preferansene og innstillingene dine for onlinetjenester samt analysere hvordan du bruker onlinetjenester.

Sporingsteknologier: nettsignaler/GIF-er, Piksler, Sidetagger, Skript

E-poster og mobilapper kan inneholde små, gjennomsiktige bildefiler eller linjer med kode som registrerer hvordan du samhandler med dem. Denne informasjonen brukes til å hjelpe de som publiserer nettsteder og apper med å analysere og forbedre tjenestene sine.

2. BRUKEN VÅR AV INFORMASJONSKAPSLER OG SPORINGSTEKNOLOGIER

Vi bruker noen informasjonskapsler og teknologier for sporing til formål som er helt nødvendige for bruken din av våre Digitale tjenester. Disse kan for eksempel inkludere informasjonskapsler som husker dine preferanser og innstillinger; som husker informasjon som du skriver inn online (slik at den ikke trenger å skrives inn på nytt hver gang du går til en annen side); eller for å holde deg logget inn på portaler som vi tilbyr, der du ønsker å forbli pålogget.

Vi kan også bruke informasjonskapsler og sporingsteknologier til andre formål, for eksempel generering av samlet statistikk om hvordan folk bruker våre Digitale tjenester; til feilbehandling og feilsøking; og til å forbedre opplevelsen av de Digitale tjenestene våre.

De Digitale tjenestene våre kan også bruke visse tredjeparts informasjonskapsler, noe som betyr at tredjepartene som gir deg disse informasjonskapslene kan samle inn personopplysninger om deg når du bruker de Digitale tjenestene våre.

Analytiske informasjonskapsler 

Visning av Endre preferanser

Vi bruker Google Analytics til å samle inn statistisk informasjon om hvordan de Digitale tjenestene våre brukes. Google Analytics-tjenester involverer bruken av informasjonskapsler som samler inn informasjon, som IP-adressen din eller annen identifiserende informasjon, nettlesertypen, og informasjon om innholdet du ser på og samhandler med, for å registrere hvordan du bruker de Digitale tjenestene våre.

Disse analysetjenestene hjelper oss med å forstå hvor mange brukere vi har, hvilke deler av nettstedene våre som er mest populære, hvilke nettlesere som brukes (slik at vi kan maksimere kompatibiliteten), landet eller regionen der brukerne våre befinner seg, og demografien og interessene til brukerne våre. Dette gjør at vi bedre kan forstå hvem som bruker de Digitale tjenestene våre og forbedre de Digitale tjenestene over tid.

Google Analytics-informasjonskapsler kan lagre informasjon om deg i opptil to år. For mer informasjon om Google Analytics-tjenestene,  klikk her.

 

3. ADMINISTRERE INFORMASJONSKAPSLER

Innstillinger for informasjonskapsler

Når du bruker de Digitale tjenestene våre, innhenter Indivior samtykket ditt til bruk av informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier, bortsett fra de som er «helt nødvendige» for driften av eller for at du skal kunne bruke de Digitale tjenestene våre.

 

Hvis du ombestemmer deg om samtykke ditt til bruk av informasjonskapsler, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å fjerne informasjonskapslene på enheten eller i nettleseren (noe som fjerner informasjonskapselen som ellers indikerer samtykket ditt), besøke de Digitale tjenestene igjen, og fortsette å bruke de Digitale tjenestene uten å gi samtykke.

 

Administrere informasjonskapsler og lagring på enheten din

Hvis du ønsker det, kan du velge hvordan informasjonskapsler i nettleseren håndteres av enheten din via nettleserens innstillinger. Noen enheter lar deg kontrollere dette via enhetens innstillinger. Hvis du velger å ikke motta informasjonskapsler på et eller annet tidspunkt, kan det hende at nettstedene ikke fungerer som de skal, og at visse tjenester ikke vil bli tilbudt. Hver nettleser og enhet er forskjellig, så sjekk menyen med innstillinger i nettleseren eller på enheten for å finne ut hvordan du endrer innstillingene og preferansene for informasjonskapsler, eller gå til www.allaboutcookies.org for mer informasjon.

Du kan også finne informasjon om hvordan du administrerer innstillingene for informasjonskapsler i visse nettlesere ved å følge disse lenkene:

 

4. HVORDAN DU KONTAKTER OSS

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår bruk av informasjonskapsler og annen sporingsteknologi, kan du sende oss en e-post via vår Kontakt oss-side, eller til vårt personvernombud på privacy@indivior.com.