Dobrodošli na spletni strani podjetja Indivior.

Verjamemo, da bo prišel dan, ko družba na zasvojenost ne bo več gledala s prezirom in sramovanjem. Prišel bo dan, ko zasvojenost ne bo več predstavljala svetovne humanitarne krize. V podjetju Indivior si želimo, da bi prišel dan, ko bodo imeli vsi bolniki po vsem svetu neomejen dostop do visokokakovostnih zdravstvenih storitev za kronične, ponavljajoče se bolezni in komorbidna stanja zasvojenosti. Do tedaj pa bomo še naprej vztrajno razvijali načine zdravljenja, ki bi lahko pomagali spremeniti življenja. In ovire, ki preprečujejo dostopnost zdravljenja milijonom ljudi po vsem svetu, ki to najbolj potrebujejo, bomo lahko odstranili le s pomočjo zdravstvenih delavcev, javnega zdravstvenega sistema, oblikovalcev politike, plačnikov in ljudi, kot ste vi.

To je naša vizija. Smo podjetje Indivior in vedno poudarjamo, pomembni ste vi.

Da bi dosegli to vizijo, se zavzemamo za to, da bi vam vsebino naše spletne strani zagotovili v SLOVENŠČINI. Kot si lahko predstavljate, je za razvoj svetovne blagovne znamke potreben čas. Medtem ko se naša spletna stran skrbno prevaja, vas vabimo, da si preberete več o nas na naši spletni strani za ZDA.

VPRAŠANJE GLEDE IZDELKA ALI NEŽELENEGA DOGODKA

Varnost bolnikov ni le obveza, ampak tudi odgovornost.

Vaša pomoč v smislu sporočanja pomislekov glede izdelka ali neželenih dogodkov je za nas ključnega pomena, če želimo vsem bolnikom zagotoviti dostop do visokokakovostnega zdravljenja. Zato moramo izkoristiti vsako priložnost za spremljanje varnosti bolnikov z ustreznimi sredstvi.

Za kakršne koli podatke v zvezi z varnostjo, reklamacije izdelkov, medicinske informacije, ali če želite poročati o neželenem dogodku, nas kontaktirajte:

Za ZDA in Kanado:

PatientSafetyNA@indivior.com
Telefon: 1-877-782-6966

Za vse druge:

PatientSafetyROW@indivior.com
Telefon: +800 270 81 901 (mednarodna brezplačna številka, pred katero je koda države)